De website van de appartementen in Anklaar is beschikbaar!

Hoera! Eindelijk is de website van de appartementen in Anklaar beschikbaar en kun je alles lezen over de diverse appartementen die binnenkort in verkoop gaan.

Lees volledig bericht

Start bouw feest 23 mei 2018

Inmiddels zijn de bouwwerkzaamheden aan het betonnen casco van de parkeergarage afgerond en is onlangs gestart met de bouw van de winkels en appartementen. Om dit te vieren organiseert BPD, samen met de gemeente Apeldoorn en Habion, op woensdagmiddag 23 mei tussen 15.00 en 17.00 uur een evenement.

Lees volledig bericht

Hoogste punt gevierd van appartementencomplex Anklaar

De nieuwbouw van de huurappartementen in het nieuwe winkelcentrum Anklaar in Apeldoorn loopt voorspoedig. Op donderdag 11 januari is het hoogste punt bereikt. Habion vierde deze mijlpaal traditiegetrouw samen met de bouwvakkers op de bouwlocatie. De bouwvakkers van aannemer Aan de Stegge Bouw & Werktuigbouw uit Goor werden door Habion in het zonnetje gezet met een lekkere warme lunch.

Lees volledig bericht

Koningin Wilhelmina Atlant opent officieel de deuren

Op donderdag 23 maart opent Koningin Wilhelmina Atlant officieel haar deuren. Na een drukke tijd van bouwen, voorbereiden en verhuizen zijn wij nu erg blij met deze prachtige nieuwe locatie die eigendom is van ouderenhuisvester Habion. Vanaf de 23e start de openingsweek die we samen met alle betrokkenen vieren: bewoners, familie, vrijwilligers, buren en medewerkers van Atlant. Woensdag 29 maart is er tussen 15.00 en 17.00 uur open huis voor de bewoners uit de wijk!

Lees volledig bericht