Start bouw feest 23 mei 2018

Inmiddels zijn de bouwwerkzaamheden aan het betonnen casco van de parkeergarage afgerond en is onlangs gestart met de bouw van de winkels en appartementen. Om dit te vieren organiseert BPD, samen met de gemeente Apeldoorn en Habion, op woensdagmiddag 23 mei tussen 15.00 en 17.00 uur een evenement.

Voor de kinderen worden er diverse activiteiten georganiseerd en voor jong en oud(er) zijn er versnaperingen aanwezig. Zo wordt er bijvoorbeeld een kleurwedstrijd georganiseerd. 

De kleurplaten voor de kleurwedstrijd kun je vanaf 16 mei bij de winkels in het tijdelijke winkelcentrum aan de Saloméstraat afhalen en weer inleveren voor 23 mei a.s. bij één van de deelnemende winkels (Garant opticien audicien, Lidl, Bruna, Mekelenkamp, De échte groenteman!, Albert Heijn, Etos, Combi Plant en Ami Kappers). De winnaars worden 23 mei a.s. om 15.30 uur op het feest van het nieuwe winkelcentrum Anklaar door Nijntje bekend gemaakt.

De ontvangst vindt plaats in de ruimte onder het woonzorgcentrum Koningin Wilhelmina gelegen op de hoek van de Tannhäuserstraat/Aïdastraat.Iedereen is van harte welkom en wij hopen op een grote opkomst!